Har du et spørgsmål? Ring til os!

98 10 20 86

Tandlægerne Østerågade
Vi kalder smilet frem

Tandsundhed og smukke smil er vigtige for os alle, og derfor skal du vælge en tandlæge som evner at sætte sig ind i dine behov,  på en tryg og kompetent måde.

Mere end almindelig tandbehandling

Vi tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger,  men vi kan mere end det! Vi tilbyder  bl.a.  også forebyggende tandpleje. Med rettidig omhu og den rette forebyggende behandling er vi altid et skridt foran almindeligt forekommende tandproblemer.

Vi lægger også gerne en Behandlingsplan, – en langsigtet strategi  som sikrer dig sunde tænder både nu og i fremtiden.

Online Booking
- når det passer dig!

Hos Tandlægerne Østerågade kan du online booke en tid lige når det passer dig bedst.  Bliv oprettet som patient på klinikken og få mulighed for at at sidde ved dit smartphone eller PC  og vælg en tid som fast i i din travle hverdag.

Alle behandlingstilbud samlet under et tag

Tandlægerne Østerågade i Aalborg tilbyder enhver form for tandbehandling – fra det halvårlige eftersyn til den mest avancerede kirurgi. Vi er et stort  kompetent team af tandlæger,  tandplejere, receptionister og klinikassistenter, placeret centralt i Aalborg. Vi er alle specialister inden for hvert vores område. Det betyder for dig som patient, at du er i både trygge og erfarne hænder.

Forvent mere end et godt smil

Hos Tandlægerne Østerågade i Aalborg handler det om at sikre dig et optimal, individuel behandling. Forvent intet mindre end et kompetent og veluddannet tandlægeteam.

Hos os kommer du ind til en behandler du kender fra gang til gang og du  går ud med mere end et godt smil! Vi tager nemlig også også vare på din tandsundhed, og lægger i samarbejde med dig en fornuftig og langsigtet behandlingsplan.

Kosmetiske behandlinger og implantater klarer vi in-house

Hos Tandlægerne Østerågade i Aalborg udfører  vi en lang række kosmetiske forbedringer af dit smil såsom tandfarvede restaureringer med plastfyldninger, keramiske facader, kroner og broer samt tandblegning.

Vi  har også stor erfaring med moderne tandretning og  også med  tandimplantater som kan sikre dig faste tænder hele livet.

Selvfølgelig vil vi også lære vores nye patienter at kende!

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Vi prioriterer, at der er tid nok til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål, du måtte have, så du får den information du har brug for. Nogle mennesker lider af tandlægeskræk. Vores holdning til tandlægeskræk er – at den ikke bør styre din vilje og evne til at gå til tandlæge.

Vi lægger vægt på dialog

Som patient her hos Tandlægerne Østerågade i Aalborg, er det vigtigt for os, at du altid føler dig tilstrækkeligt informeret og i trygge hænder, ved hvert eneste besøg. Vi tror på, at dette sikres bedst gennem dialog med  dig. I fællesskab planlægger og sikrer vi en tandbehandling uden ubehagelige overraskelser.

Du skal føle dig inddraget og som ligeværdig deltager i den yderst vigtige dialog om dine tænders fremtid.

En klinik med en varm atmosfære

Vi går langt for at have de optimale kompetencer så du kan  føle dig tryg i kyndige hænder. Samtidig kan vi godt lide at skabe en hyggelig atmosfære i vores åbne reception og i vores mange klinikrum, så du ikke føler ubehag ved at komme i  behandling.

Velkommen til Tandlæger der griner!

Tandlægerne Østerågade holder åbent for dig
når de ande tandlæger i byen går hjem…

Begrænset periode!

Skynd dig at booke tid til en tandblegning – nu kun 1695,- i hele februar måned

En perlerække af behandlingstilbud

Samlet under et tag finder du alt til dit smil og din tandsundhed

Sunde tænder & sund mund?

Det er vort mål at du skal kunne beholde så mange af dine naturlige tænder som muligt – længst muligt. Få dine tænder renset regelmæssigt og lær hvordan du også selv passer bedre på dine naturlige tænder. Og skulle du have fået parodontose kan vi også behandle og bremse tandsygdommen.
Se mere

Nye tænder?

Har du mistet eller mangler du en  eller flere tænder er implantat det sikre valg.  Tænderne “gror fast i knoglen” og holder hele livet. En krone eller en bro  kan også  være løsningen for dig. Og endelig  kan vi også få fremstillet tandproteser.
Se mere

Smukkere tænder?

Vi forskønner dit smil med kosmetisk tandbehandling.  Skal du  have en krone på en svækket tand? Skal du have rettet tænder eller vil du gerne have et hvidere smil?
Se mere

Brug for særlig omsorg?

Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter som lider af tandlægeskræk.  Vi tilbyder også smertefri bedøvelse og skønsom laserbehandling. Skærer du tænder og lider af spændingshovedpine  kan en bidskinne ofte afhjælpe.
Se mere

Vores patienter deler gerne ud af deres oplevelser

Velkommen til Tandlæger der griner!

Tandlægerne Østerågade holder åbent for dig
når de ande tandlæger i byen går hjem…

Skriv til os

I hele klinikkens åbningstid sidder vi klar til at svare på  spørgsmål fra dig. Så skriv endelig til os. Skriv til os om alt: Tandlægeskræk?,  Ny Patient?,  Bestille en tid?, Andet?!

Please wait...